Pizza z oscypkiem
Oto kolejna propozycja na pizzę. Tym razem pizza ma w składzie dwa sery pierwszy to edamski, a drugi to oscypek. Jest to taka pizza pół na pół. Do tego jeszcze cebula pokrojona w piórka i szynka. Pizza wyszła wyśmienita. Przepis na ciasto z piwem jest w zakładce pizza.
Oto jak wyszła :)
Och, zjadłabym dzisiaj taką na obiad. Kto mi zrobi? :(
OdpowiedzUsuńPrzyjedz to ci zrobię :)
UsuńU mnie ciężko o oscypki, bo to centrum polski, a wydaje się ze to by bylo smaczne :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam oscypki, mniam mniam;)
OdpowiedzUsuńOscypki bardzo lubię, ale jadam tylko podczas urlopu w górach :)
OdpowiedzUsuńnajlepszy oscypek - smażony z żurawiną pycha! niestety jest to dość kaloryczne
OdpowiedzUsuńAle w takich chwilach nie powinno się tak myśleć :)
UsuńTak przyznam ci rację z żurawina mmmmm.....
Dziękuję za komentarz, u Ciebie na blogu również bardzo przyjemnie, będę tutaj zaglądać, pizza z oscypkiem mmm ciekawa opcja, na pewno przepyszna, pozdrawiam cieplutko(nogawkuchni.blogspot.com).
OdpowiedzUsuńmuszę wypróbować tego przepisu na ciasto z dodatkiem piwa :) zamawiana pizza sporo kosztuje, a w lodówce zawsze się znajdzie coś do "posprzątania" :))
OdpowiedzUsuńpizza z oscypkiem? brzmi ciekawie :))
bardzo fajne jest te ciasto z piwem, a nie czuć go po upieczeniu :)
UsuńMniaaam! nie mogę oglądać takich rzeczy przed obiadem, bo kiszki marsza grają :)
OdpowiedzUsuńgenialny pomysł, chyba nigdy bym nie pomyślała o pizzy z oscypkiem ;D
OdpowiedzUsuńPizza wygląda wyśmienicie, pozdrawiam :-).
OdpowiedzUsuńpyszna pizza z regionalnym akcentem :)
OdpowiedzUsuńPyszna! Nie udało mi się do tej pory dodać oscypka do pizzy, bo zawsze wcześniej go zjadam:)
OdpowiedzUsuńUwielbiam oscypki, na pizzy również. Pycha aż w brzuszku burczy!
OdpowiedzUsuńpyszna musi być z tym oscypkiem:)
OdpowiedzUsuńCiekawa pizza :)
OdpowiedzUsuńZapraszam na fanpage na FB:http://www.facebook.com/szybkie.gotowanie.blog
Ciekawe połączenie, wygląda smacznie:)
OdpowiedzUsuńmniammmm
OdpowiedzUsuńpizza po góralsku to jest to!:D
Dosłownie wczoraj jadłam pizzę góralską z Dominium. To naprawdę bardzo fajne połączenie smaków włoskich i polskich. W przedświąteczny weekend skorzystam z Twojego przepisu i zrobię taką mojej rodzinie :)
OdpowiedzUsuńNo to super :)
Usuńpizza z oscypkiem ? ;) to musi być pycha :)
OdpowiedzUsuńKocham pizze na różne sposoby i z różnymi dodatkami :) mniam
OdpowiedzUsuń