Sałatka z tuńczykiem i selerem konserwowym



Składniki
2 słoiczki selera konserwowego w zalewie
5 łyżek kukurydzy konserwowej
1 puszka tuńczyka w za;lewie
4 jajka ugotowane na twardo
100 g sera żółtego
5 ogórków kiszonych
2 czubate łyżki majonezu
Sól i pieprz do smaku


Przygotowanie
Seler odciskamy z zalewy i kroimy drobniej. Dodajemy tuńczyka, kukurydze, jajka pokrojone w kostkę, ser żółty oraz ogórki również pokrojone w kostkę i majonez z przyprawami. Całość dokładnie mieszamy. Sałatkę chowamy do lodówki, aby się przegryzła.


Coś w sam raz dla fanów tuńczyka!

Smacznego!

12 komentarzy:

Drogi anonimie bardzo proszę podpisz się jeśli chcesz się wypowiedzieć.
Dziękuję za komentarze :)

Copyright © Mała kuchareczka