Strzałkę w górę dostarczyły profilki.pl

czwartek, 5 grudnia 2013

Pierogi na Święta

Dzisiaj chciałabym wam kochani przybliżyć dwa przepisy na pierogi z kapustą i grzybami, a drugie z mięsem. W zeszłym roku obydwa u mnie gościły na Święta.  U mnie już pierogi z kapustą i grzybkami zrobione na Święta. Pomroziłam i mam święty spokój :)

Jedziemy :)

PIEROGI MIĘSEM

KLIK



******

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

KLIK



Pozdrawiam Natalia :)

17 komentarzy:

  1. Wkręciłabym się chętnie na takie rarytasy do Ciebie :*

    OdpowiedzUsuń
  2. świetne, bardzo smacznie wyglądają:)

    OdpowiedzUsuń
  3. pyszne pierożki :) uwielbiam wszystkie!!

    OdpowiedzUsuń
  4. ależ bym zjadła sobie takich pierożków:D

    OdpowiedzUsuń
  5. Takie pierozki to cały rok moge jeść:)

    OdpowiedzUsuń
  6. smakowicie wyglądają- aż zgłodniałam:)

    OdpowiedzUsuń
  7. O tak, czas robienia pierożków już się zbliża :)

    OdpowiedzUsuń
  8. chętnie wprosiłabym się do Ciebie na pierogi :D u mnie w domu nikomu nie chce się lepić pierogów, zawsze mamy kupne :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Świetny pomysł, zazdroszczę bo u mnie lepienie zostawiłam na ostatnią chwilę ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Dokładnie, pomroziłam na tackach osobno i gotowe.
    Pozostaje tylko wyjąć ugotować i tyle :)
    Jestem spokojniejsza jak mam je już zrobione bo w zeszłym roku też robiłam na ostatnią chwilę :)

    OdpowiedzUsuń
  11. kocham pierogi, pod każdą postacią i najlepiej w hurtowej ilości, najbardziej lubię ruskie

    OdpowiedzUsuń
  12. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  13. ależ kolekcja pierogów :)
    ułaa... moje też juz ulepione :)
    Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ;)

    OdpowiedzUsuń

Drogi anonimie bardzo proszę podpisz się jeśli chcesz się wypowiedzieć.
Dziękuję za komentarze :)